«Να συμβάλλουμε στην προσπάθεια της ομάδας»

Αρναούτογλου και Αποστολίδης μιλούν για την μεταγραφή τους στον Κισσαμικό

Ακόμα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Κισσαμικού, μιλούν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Αρναούτογλου και Γιώργο Αποστολίδη, που μιλάνε για την μεταγραφή τους στο «δελφίνι», καθώς επίσης και για τις πρώτες τους εντυπώσεις από την ομάδα των Χανίων.

Αναλυτικά:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σας στον Κισσαμικό.

Π.Α.: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι ιδιαίτερα πρόθυμος να ακολουθήσω αυτό το καθαρά επαγγελματικό πλάνο της που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Γ.Α.: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Κισσαμικού. Θέλω να συμβάλω κι εγώ από τη μεριά μου μέσα από την προσπάθεια ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

Π.Α.: «Είναι μία πόλη που έχω επισκεφτεί ξανά και σου εμπνέει την ηρεμία και την άνεση που είναι για μένα το παν για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής και να συγκεντρωθεί μόνο στη δουλειά του. Όσον αφορά την ομάδα είναι ένα οργανωμένο σύνολο σε όλους τους τομείς, που θεωρώ ότι όλοι μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να βοηθήσουμε».
Γ.Α.: «Οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα είναι πάρα πολύ θετικές. Σαν μια πρώτη εντύπωση για μένα είναι ότι ανήκω σε μια ομάδα οργανωμένη και σοβαρή και αυτό με κάνει να νιώθω πιο άνετα ώστε να μπορέσω να δουλέψω σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα Χανιά είναι μια πανέμορφη πόλη και οι συνθήκες είναι τέτοιες που σου δίνεται την ευκαιρία και να έχεις μια καλή ζωή και να μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις».

Έχετε μια εμπειρία από τη Football League, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα τι πρωτάθλημα πιστεύετε ότι θα είναι το φετινό;

Π.Α.: «Κόντρα στις αρνητικές απόψεις πώς κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται χειρότερα η συνθήκη των αδειοδοτήσεων εμένα μου φέρνει αισιοδοξία καθώς πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές θα φτιάξουν ανταγωνιστικά σύνολα με πολλές φιλοδοξίες. Ένα τέτοιο σύνολο είμαι σίγουρος πως θα είμαστε κι εμείς».
Γ.Α.: «Όσον αφορά εμάς μπορεί να μην έχουμε πάρει την άδεια αλλά είναι φανερό ότι υπάρχουν φερέλπιδα παιδιά που κάνουν την ομάδα ανταγωνιστική και είναι σημαντικό να υπάρχει ανταγωνιστικό επίπεδο. Μετά από πολλά χρόνια συγκεντρώνονται πολλές ιστορικές ομάδες μαζί, πράγμα που κάνει το πρωτάθλημα να φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Σίγουρα η Football League δεν είναι του επιπέδου που θα περιμέναμε σαν επαγγελματική κατηγορία, αλλά θα υπάρξουν ομάδες που θα ομορφύνουν το πρωτάθλημα και θα το κάνουν πιο ελκυστικό»

Οι προσωπικοί σας στόχοι;

Π.Α.: «Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες που μπορεί να έχουν η διοίκηση και οι προπονητές μου».
Γ.Α.: «Πάνω απ’ όλα να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και μέσα από το σύνολο να πραγματοποιήσω κι εγώ τους προσωπικούς μου στόχους και να βοηθηθώ μέσα από την ομάδα για το κάτι παραπάνω και το κάτι καλύτερο».

Παναγιώτης Αρναούτογλου

Arnaoutoglou 768x499

Ημερομηνία γέννησης: 30 Μαΐου 1996
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Ύψος: 1,81
Βάρος: 75
Πόδι: Αριστερό
Αγαπημένο νούμερο: 3
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Μάξγουελ
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Πινγκ Πονγκ
Αγαπημένος προορισμός: Στουτγάρδη
Το χόμπι του: Ιστιοπλοΐα

Γιώργος Αποστολίδης

Apostolidis 768x508

Ημερομηνία γέννησης: 22 Ιουνίου 1995
Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκη
Ύψος: 1,71
Βάρος: 64
Πόδι: Αριστερό
Αγαπημένο νούμερο: 10
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Ροναλντίνιο  
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Πινγκ Πονγκ
Αγαπημένος προορισμός: Χαλκιδική
Το χόμπι του: Σκι

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep