Τριπλό «χτύπημα» ο Κισσαμικός

Τρεις νέες προσθήκες για τον Κισσαμικό, οι Αποστολίδης, Αρναούτογλου και Ποτουρίδης.

Ακόμα τρεις μεταγραφές για τον Κισσαμικό. Η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους Γιώργο Αποστολίδη, Παναγιώτη Αρναούτογλου και Θέμη Ποτουρίδη. Το βιογραφικό των ποδοσφαιριστών, όπως τα παρουσίασε η ΠΑΕ:

Γιώργος Αποστολίδης: Γεννημένος στις 22 Ιουνίου 1995, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στα 9 του χρόνια, μένοντας εκεί μέχρι τα 17. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα Νέων του Ηρακλή, όπου έγινε επαγγελματίας το 2013 και συμμετείχε σε 4 παιχνίδια της Football League. Τη σεζόν 2014-2015 στο α’ μισό αγωνίστηκε στον Καμπανιακό στη Γ’ Εθνική και στο β’ στη Ρεάλ Αβιλές (Γ’ Ισπανίας).

Η επιστροφή του στην Ελλάδα έγινε για τη Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική) στην οποία έπαιξε έξι μήνες πριν “μετακομίσει” στον Πιερικό (Γ’ Εθνική). Την περασμένη σεζόν είχε σημαντική παρουσία στη Γ’ Εθνική με την ΑΕ Ερμιονίδας σημειώνοντας 10 γκολ σε 21 ματς πρωταθλήματος και 1 γκολ σε 1 ματς Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Παναγιώτης Αρναούτογλου: Γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1996 και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό, στα τμήματα υποδομής του οποίου ήταν για 10 χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2014 μετακόμισε στη Γερμανία για την Καρσλούη, στην αρχή για την Κ19 και μετέπειτα υπογράφοντας συμβόλαιο έπαιξε στη δεύτερη ομάδα. Τον Σεπτέμβριο του 2015 τον απέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης (Football League), ενώ την περασμένη σεζόν τη “μοιράστηκε” σε Καλλονή και Πανελευσινιακός, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας της Ελευσίνας (20 συμμετοχές).

Θέμης Ποτουρίδης: Γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1996 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, φτάνοντας μέχρι την Κ17. Τη σεζόν 2013-2014 βρέθηκε αντίπαλος της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική με την Προοδευτική (20 συμμ.-2 γκολ), για να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά μία κατηγορία πιο πάνω ο Φωστήρας (15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας). Στη συνέχεια έπαιξε άλλη μία χρονιά στην Προοδευτική και την περασμένη σεζόν έκανε καλό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική με την Τριγλία Ραφήνας (27 συμμ. – 11 γκολ).

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 23:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep