Καλεί Χανιά η ΔΕΑΒ

Η ΠΑΕ Χανιά κλήθηκε σε ακρόαση για σοβαρό φαινόμενο βίας κατά των διαιτητών του αγώνα με την Athens Kallithea.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι Χανιά - Athens Kallithea για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι είδαν να τους ακυρώνεται γκολ στο 81' και εξέφρασαν πολλά και έντονα παράπονα σε βάρος της διαιτησίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με τη ΔΕΑΒ, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μετά το τέλος σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος των διαιτητών από οπαδούς.

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ Χανιά στις 23 Μαρτίου και οι Κυανόλευκοι κινδυνεύουν με βαρύ πρόστιμο και όχι με ποινή αποκλεισμού της έδρας.

Αναλυτικά:

«Από τη ΔΕΑΒ ανακοινώνονται τα εξής:

«Καλεί σε ακρόαση, στις 23/03/2026, την ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΧΑΝΙΑ), αναφορικά με σοβαρό φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό (επεισόδιο που φέρεται να προκάλεσαν φίλαθλοί της σε βάρος των διαιτητών του αγώνα), το οποίο έλαβε χώρα στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Περιβολίων Χανίων, μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΧΑΝΙΑ) – ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA, στις 15/03/2026, για την 5η αγωνιστική της φάσης των play out του πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2, περιόδου 2025/2026.

Εφαρμογή άρθρου 1 του ν. 4326/2015, παρ.1,2, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του ν. 5224/2025».

Last modified onΤετάρτη, 18 Μάρτιος 2026 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep