Βγήκαν διαζύγια στα Χανιά
- Written by Footballleague News
- Published in ΧΑΝΙΑ ΠΑΕ
- 0 comments
Τέλος και επίσημα οι Μπενασούρ, Εντίνιο, Φραντζέσκος.
Η «χρυσή» τομή στο οικονομικό βρέθηκε, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, στα Χανιά, οπότε η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη (16/10) την αποχώρηση των Σελίμ Μπενασούρ, Εντίνιο, Κώστα Φραντζέσκου. Θα έπρεπε, άλλωστε, να αποχωρήσει ο Τυνήσιος για να προσληφθεί ο διάδοχος, Σέφκι Κούκι. Η ανακοίνωση για το φινάλε συνεργασίας:
«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σελίμ Μπενασούρ, τον βοηθό προπονητή Εντίνιο και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Φραντζέσκο.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στην ομάδα, την επαγγελματική τους στάση και την προσφορά τους στο διάστημα της συνεργασίας μας. Η ΠΑΕ Χανιά τους εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική τους πορεία».