«Μην ταξιδέψετε στο Ηράκλειο» (pic)

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών των Χανίων στο Ηράκλεο για το παιχνίδι με τον Γιούχτα.

Όπως αναμενόταν η γενική γραμματεία Αθλητισμού απαγόρευσε την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών των Χανίων στο Ηράκλειο για τον αγώνα της Κυριακής (19/11) με τον Γιούχτα. Η ΠΑΕ Χανιά, μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα ο αγώνας στο «Γεντί Κουλέ» να είναι ο τελευταίος χωρίς οπαδούς δύο ομάδων του νησιού. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι με απόφαση του αρμόδιου υπουργείου, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα μας με την ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 19/11 και ώρα 15:00 στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Για τον παραπάνω λόγο, είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση των αρμόδιων αρχών, να προστατεύσουν την ομάδα μας, να μην ταξιδέψουν προς το Ηράκλειο και να μην πάνε στο γήπεδο.

Ευχόμαστε ο αγώνας με τους φίλους και συντοπίτες μας, έστω και χωρίς φιλάθλους και των δύο ομάδων, να αποτελέσει μια γιορτή του κρητικού ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε αυτός να είναι ο τελευταίος αγώνας, σε όλες τις κατηγορίες και διοργανώσεις, χωρίς την παρουσία φιλάθλων από όλο το νησί μας».

Η απόφαση:

agentik

Last modified onΠαρασκευή, 17 Νοέμβριος 2023 11:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep