Στα Χανιά ο Καπνίδης

Οι Κυανόλευκοι πήραν τον πρώην επιθετικό της Βέροιας, Αντώνη Καπνίδη.

Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Αντώνης Καπνίδης. Ο 30χρονος επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Βέροια και την Παρασκευή (30/09) ανακοινώθηκε από τα Χανιά. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 30χρονο επιθετικό, Αντώνη Καπνίδη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, διαθέτει πλούσια εμπειρία από την κατηγορία, ενώ έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό, όπου αγωνίστηκε στη Λιθουανία με τη φανέλα της Πανεβέζις με την οποία μάλιστα έπαιξε και σε προκριματικά Champions League.

O γεννημένος στις 15 Αυγούστου 1992 στην Θεσσαλονίκη σέντερ φορ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τους «μικρούς» του Ηρακλή, το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Βέροια με την οποία κατέκτησε τον τίτλο στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 και συμμετείχε στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Με την Βέροια ο ύψους 1,86μ στράικερ, είχε 21 συμμετοχές. Το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν τον βρήκε στη Λιθουανία όπου αγωνίστηκε με τη Πανεβέζις μετρώντας 17 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Αντώνης Καπνίδης θα αγωνιστεί στην Κρήτη, καθώς την περίοδο 2018-19 ήταν μέλος του Εργοτέλη, με τον οποίο «έγραψε» 25 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ για 3,5 χρόνια αγωνίστηκε στον Αρη, με 39 συμμετοχές 11 γκολ και 2 ασίστ. Ακόμα το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα (31 συμ., 1 γκολ), Δόξα Δράμας (9 συμ.), Καβάλα (23 συμ. 7 γκολ), Αναγέννηση Γιαννιτσών (20 συμ.-1 γκολ), Ξάνθη (21 συμ.6 γκολ) και Διογένη Μόρφου στη Κύπρο.

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Αντώνη και του εύχεται πολλά γκολ και επιτυχίες.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας, το νέο απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα κ έγινα μέλος της! Είμαι έτοιμος να την βοηθήσω και να δώσω το 100% ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της και να θέσει ακόμα υψηλότερους».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2022 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep