Logo
Print this page

Ανανέωσε με Χανιά ο Κουτζαβασίλης

Ο Φώτης Κουτζαβασίλης αποτέλεσε την 5η ανανέωση στα Χανιά.

Την εστία των Χανίων θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Φώτης Κουτζαβασίλης. Ο 32χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Κυανόλευκους. Το ίδιο είχαν πράξει τις προηγούμενες ημέρες οι Βασιλόγιαννης, Ανδρέου, Κάρλος και Τριανταφυλλάκος. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας Φώτη Kουτζαβασίλη. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές, διατηρώντας στα μισά παιχνίδια την εστία του απαραβίαστη. Με τις 13 "ανέπαφες εστίες" ήταν πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος, έχοντας "κρατήσει το μηδέν" σε 12 παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Συνολικά σε δύο σεζόν κάτω από την εστία της ομάδας μας έχει 45 επίσημες συμμετοχές (οι 44 στο πρωτάθλημα) και 22 "ανέπαφες εστίες".

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: «Οταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε γεμίζει απόλυτα, η απόφαση παίρνεται πολύ εύκολα. Η χαρά μου είναι μεγάλη που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο μεγάλο στόχο όλοι μαζί. Να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο χωρίς λόγια».

Last modified onΤρίτη, 08 Ιούνιος 2021 11:38
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr