Logo
Print this page

«Περήφανο νησί»

Τα Χανιά θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν όπως δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Ιωνικό ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι το νησί θέλει πάνω απ' όλα να είναι υπερήφανο και αυτή την υπερηφάνεια θα επιδιώξει να κρατήσει ως το τέλος. Αναλυτικά:

«Άκουσα ότι τα Χανιά είναι αδιάφορα. Αυτή η λέξη στην Ελλάδα υπάρχει μόνο, να είσαι αδοάφορος. Για εμάς από τη στιγμή που υπάρχουν βαθμολογικά πιθανότητες για να κερδίσουμε κάτι το οποίο νομίζω ότι αξίζουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια. Και με τον Ιωνικό και με την Ξάνθη αξίζαμε τους βαθμούς. Τους πήραμε σήμερα και κοιτάμε στα επόμενα τρία να πάρουμε όσο περισσότερους για να δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος.

Υπάρχουν πιθανότητες, έστω λίγες, αλλά εμείς θα τις διεκδικήσουμε. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας. Ο αντίπαλος αναλώθηκε στο αμυντικό κομμάτι μόνο και παρόλα αυτά είχε μία ευκαιρία και θα μπορούσαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ από στατική φάση.

Κάναμε ένα πολύ καλό και έξυπνο παιχνίδι με πολλή ποιότητα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, την ωραία εμφάνιση και τη χαρά που έχουν και αυτοί και οι οικογένειές τους και όλος ο κόσμος. Αυτό που είπα μετά το ματς της Ξάνθης που όλοι νόμιζαν ότι έχουμε τελειώσει, ότι έχουμε μείνει εκτός, με εκφράζει απόλυτα. Ζούμε σε ένα νησί το οποίο θέλει πάνω απ' όλα να είναι υπερήφανο. Αυτή την υπερηφάνεια θα την κρατήσουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και θα δούμε τι θα έχουμε κάνει».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr