«Υπολογίζω και στους 27»
Ο Μιχάλης Γρηγορίου επισήμανε ότι υπολογίζει και στους 27 παίκτες της Κέρκυρας.
Ο τεχνικός των Φαιάκων σχολίασε για την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δήλωσε ότι στο Κύπελλο μπορεί να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα.
Αρχικά είπε: «Ουσιαστικά, για μας ήταν το πιο δυνατό τεστ και θεωρώ ότι σταθήκαμε αρκετά καλά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Super League, όπως είναι ο ΠΑΣ. Κλείσαμε χώρους, είχαμε καλή κυκλοφορία, ήμαστε ουσιαστικοί, πετύχαμε ένα γκολ, από εκεί και πέρα, όμως, θεωρώ ότι σαφέστατα η ομάδα του ΠΑΣ ήταν πιο έτοιμη από εμάς».
Για το αν έδειξε… ενδεκάδα εν όψει του Κυπέλλου: «Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι άλλοι ξεκινάνε στο πρωτάθλημα, άλλοι παίζουν κατά τη διάρκεια, άλλοι τελειώνουν ένα πρωτάθλημα. Εγώ υπολογίζω και στα 27 παιδιά, που έχω – όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο. Εξάλλου, αν ανατρέξετε στο προπονητικό μου παρελθόν, θα δείτε ότι συνήθως χρησιμοποιούνται σχεδόν όλοι. Έκρινα ότι έπρεπε να ξεκινήσουν αυτοί, την άλλη εβδομάδα, στο Κύπελλο, μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις. Το έχω πει από την πρώτη μέρα, που ήρθα. Η συμφωνία με τη διοίκηση ήταν μόνο για να πρωταγωνιστήσουμε. Αυτός είναι ο κοινός στόχος όλων. Ο δικός μου, των προέδρων, γενικά, όλου του νησιού. Η επάνοδος στη Super League…».


