Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ξέμεινε με έναν τερματοφύλακα

Διάστρεμμα υπέστη ο Μανώλης Αποστολίδης και ο ΑΟ Τρίκαλα ξέμεινε με έναν τερματοφύλακα, τον Νίκο Γιδόπουλο

Ξέμεινε με έναν τερματοφύλακα

[googlead][/googlead]

Το σερί του Μανώλη Αποστολίδη διεκόπη και μάλιστα ο ΑΟ Τρίκαλα ξέμεινε με έναν τερματοφύλακα…

Ο έμπειρος γκολκίπερ, που είχε αγωνιστεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας, υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ για ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρατευτεί ο 23χρονος Νίκος Γιδόπουλος ο οποίος αποτελεί και τη μοναδική λύση κάτω στα γκολπόστ αυτή τη στιγμή. Και τούτο διότι ο Νίκος Βουτσελάς θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα.

Θυμίζουμε  ότι ο Χρήστος Αθανασόπουλος είχε λύσει τον Δεκέμβριο το συμβόλαιο (γι’ αυτό αποκτήθηκε Γενάρη ο Γιδόπουλος) μεταπηδώντας στη Λουφτετάρι.

Το ενθαρρυντικό της ιστορίας είναι πως ο Νίκος Γιδόπουλος μπήκε σε ρυθμό στο φιλικό με τον Βόλο ΝΠΣ. Πλέον θα εμφανιστεί και σε επίσημα παιχνίδια αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στη Σπάρτη την Τετάρτη 25/4 (17:00).

ΠΗΓΗ: goaltrikala.gr