Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Χαμηλά το κεφάλι»

Ο Δημήτρης Σπανός σημείωσε ότι στις νίκες δεν πρέπει να κουκουλώνονται τα λάθη.

«Χαμηλά το κεφάλι»

Στον ιερό σκοπό του φιλικού με τα Τρίκαλα και στα λάθη που δεν πρέπει να κουκουλώνονται στις νίκες στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός. Ο προπονητής του Άρη είπε μετά την επικράτηση (1-0) της ομάδας του:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Τρικάλων. Ήταν ένας ιερός σκοπός για εμάς. Ένα καλό παιχνίδι το οποίο χάρηκε ο κόσμος. Από την πλευρά μου εύχομαι το παιδάκι να γίνει γρήγορα καλά και να το έχετε γρήγορα κοντά σας».

Για το παιχνίδι:

«Για εμάς η ταυτότητά μας είναι ένα παιχνίδι κυριαρχίας, να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, να μην δεχόμαστε αντεπιθέσεις και να γινόμαστε μέρα με τη μέρα καλύτεροι. Είμαι ευχαρiστημένος ως έναν βαθμό, κρατάμε χαμηλά τους τονους, χαμηλώνουμε το κεφάλι και δουλεύουμε. Με χαροποίησε που κερδίσαμε, αλλά στην νίκη δεν πρέπει να κουκουλώνουμε τα λάθη. Στα φιλικά κάνουμε λάθη, όμως βελτιωνόμαστε. Αυτός είναι και ο σκοπός τους».

Για την αλλαγή του Καπνίδη:

«Την αλλαγή του Καπνίδη και την αλλαγή του Τζανακάκη μου τις ζήτησε ο διαιτητής. Και μπράβο του. Από το να μου βγάλει κάρτες είναι προτιμότερο να τους βγάλω».

Για την άμυνα:

«Από αύριο ξεκινάμε να δουλεύουμε την αμυντική λειτουργία, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για το παιχνίδι μας».

Πηγή: allaboutaris.com

[googlead][/googlead]

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ