Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Τσιβρινής: «Κάθε μέρα και χειρότερα»

Ο προπονητής του Διαγόρα, Μιχάλης Τσιβρινής αναφέρθηκε στον... ανήφορο που τραβούν οι «κυανέρυθροι».

Τσιβρινής: «Κάθε μέρα και χειρότερα»

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» έχει κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει ενωμένο το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε δηλώσεις του, σημείωσε ότι μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση οι Ροδίτες θα κάνουν τη δουλειά τους. Χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσιβρινής σημείωσε:

«Εμείς μέχρι να μάθουμε και επίσημα, θα συνεχίσουμε να κάνουμε κανονικά τη δουλειά μας. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας. Έχουμε φάει τόση ταλαιπωρία και ψυχολογική πίεση εδώ και καιρό και ημέρα με την ημέρα η κατάσταση γίνεται χειρότερη.

Προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται τις προπονήσεις, όμως τα παιδιά βλέπουν να πηγαίνει χαμένη μια πολύ σημαντική χρονιά για την καριέρα τους. Τα παιδιά αυτά, πάντως, έχουν δώσει ποδοσφαιρικά τα διαπιστευτήριά τους από το καλοκαίρι και δεν έχουν να αποδείξουν σε κανέναν τίποτα. Έζησαν μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη».