Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Τρέχουν» για ενημερότητα

Στον Βύζαντα επιδιώκουν να διευθετήσουν εκκρεμότητες για να κάνουν μεταγραφές.

«Τρέχουν» για ενημερότητα

Πρώτο και κύριο μέλημα των ανθρώπων του Βύζαντα είναι να εξασφαλίσουν ενημερότητα, προκειμένου να είναι σε θέση να κάνουν μεταγραφές. Ο Θύμιος Γεωργούλης, που έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας, πραγματοποίησε την Πέμπτη (2/1) την δεύτερή του προπόνηση με το μεγαρίτικο συγκρρότημα.
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στο ρόστερ είναι οι εξής: Μούζος, Διαμαντάρας, Μανδύλης, Κλαπής, Παπαδημητρίου, Τσακιράκης, Δελάρδας, Α. Μαζιώτης, Ι., Μαζιώτης, Μπελέρης, Λέκκας, Αρναρέλης, Παπαευθυμίου, Ζάρκος, Σταμογιάννος, Κοντούλης, Νικολέτος, Μεντί, Σταμέλος, Ταμπάκης και Μιχαλόπουλος.
Στην προπόνηση της Πέμπτης (2/1) το παρών έδωσαν άπαντες πλην των τραυματιών Ταμπάκη και Σταμέλου, του ασθενή Μούζου και του Παπαευθυμίου, που είχε μία μέρα επιπλέον άδεια.

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ