Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Τρεις έξω, τρεις μέσα

Ο Πανσερραϊκός έχει μείνει πίσω στην κούρσα για τις πρώτες θέσεις και στον αγώνα με τον Εργοτέλη θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί που έχει δημιουργήσει.

Τρεις έξω, τρεις μέσα

Στην προσπάθεια αυτή ο Μιχάλης Γρηγορίου, του οποίου η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μετράει απώλειες και μάλιστα σημαντικές. Κώστας Κιάσσος, Ιορντάν Τοντόροφ και Γιώργος Γκουγκουλιάς θα είναι απόντες. Οι δύο πρώτοι είναι τιμωρημένοι, ενώ ο τρίτος είναι τραυματίας (θλάση).

Τουλάχιστον ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά θα είναι έτοιμος και θα ενισχύσει τα «λιοντάρια» στη γραμμή κρούσης. Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, εξάλλου, μέσα θα είναι και ο Σάκης Παντελιάδης, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο είχε τραυματιστεί σε αγώνα με την Καλλιθέα και είχε κάνει εγχείρηση. Την ποινή του εξέτισε και ο Γιώργος Καρακώστας που είναι εκ νέου διαθέσιμος.