Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Θλάση ο Χιώτης

Πρόβλημα προέκυψε με τον Χιώτη στον Απόλλωνα Σμύρνης

Θλάση ο Χιώτης

Με τους τρεις βαθμούς και μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Καλλονή επέστρεψε στην Αθήνα ο Απόλλων Σμύρνης, με το μυαλό του να βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/1, 15:00) με τον ΟΦΗ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του για την προετοιμασία των «κυανόλευκων» και ήδη καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Διονύση Χιώτη. Ο 39χρονος γκολκίπερ αισθάνθηκε μια ενόχληση στην προπόνηση του Σαββάτου και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Καλλονή. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ελαφριά θλάση. Αντίθετα, για το ματς με τον ΟΦΗ επιστρέφει ο Γιώργος Ντάσιος που εξέτισε την ποινή του.

Τη Δευτέρα (16/1) οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα στη Βάρη και την Τρίτη η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στη Ριζούπολη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή.