«Θέλω περισσότερο πάθος»
Συγχαρητήρια και παρατηρήσεις από τον Σταμάτη Βελλή στον Απόλλωνα.
Στην καθιερωμένη του δήλωση ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δήλωσε μετά τη νίκη (2-0) στη Φυλή: ««Πήραμε τους 3 βαθμούς και αυτό είναι το σημαντικό, ασχέτως αντιπάλου. Συγχαρητήρια στους παίκτες και προπονητές μας για αυτό. Η θέση μας τη βαθμολογία δεν λέει τίποτα, είναι πάρα πολλές οι ομάδες σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες προνομιούχες θέσεις, ΟΛΑ μπορούν να αλλάξουν και γρήγορα μάλιστα.
Προσωπικά, και απευθύνομαι στους παίκτες μας τώρα, περιμένω ακόμα πιο πολύ πάθος στα μαρκαρίσματα και πιο γρήγορες αντιδράσεις. Κατά τη γνώμη μου δε πάμε πρώτοι στη μπάλα όσες φορές θα έπρεπε να πάμε. Μπορούμε να αντιδρούμε πιο γρήγορα στις διεκδικήσεις και αν το πετύχουμε αυτό θα είμαστε ακριβώς όπως πρέπει για να πετύχουμε το στόχο μας. Τώρα έχουμε ένα ντέρμπι με μία πολύ καλή ομάδα, την Νίκη Βόλου. Κοιτάμε μόνο αυτό.
Εύχομαι καλή συνέχεια και τελικά σωτηρία στον Θρασύβουλο και ειδικά τον φίλο μου Στάθη Σταθόπουλο, και εκφράζω τις ευχαριστίες μας για την πολύ καλή φιλοξενία που τύχαμε».


