Θέλει Λεόν, αποφασίζει για Ντε Σόουζα
Θετικός στην απόκτηση του 31 ετών μέσου είναι ο Χαραλαμπίδης που παράλληλα βλέπει καλά στοιχεία και στον 27χρονο Βραζιλιάνο
Αντίστροφα έχει ξεκινήσει να μετράει ο Ολυμπιακός Βόλου για την αναχώρησή του με προορισμό το Καρπενήσι που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Έτσι, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά καθώς ο Απόστολος Χαραλμπίδης θέλει να έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένο το ρόστερ.
Έτσι, θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες τι θα γίνει με τον Τζέφερσον Ντε Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος προπονείται με τους «ερυθρόλευκους», έχει δείξει καλά στοιχεία με τον Χαραλαμπίδη να εκτιμά τις δυνατότητές του και τις προσεχείς ημέρες θα γνωστοποιήσει την εισήγησή του στη διοίκηση.
Όσο για τον Ντιέγκο Λεόν, που σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr θέλει να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ανάλογη διάθεση υπάρχει και από πλευράς του τεχνικού της ομάδας. «Μέλι» στάζει για τον 31 ετών μέσο ο Χαραλαμπίδης που θεωρεί ότι θα αποτελέσει πολύτιμη λύση για τη νέα σεζόν. Τέλος, σχετικά με την παραμονή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, αναμένεται να δώσει τέσσερα φιλικά προκειμένου να διαπιστώσει ο τεχνικός των Θεσσαλών την πρόοδο των παικτών του σε θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής.


