Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Στα όρια της αστειότητας»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας απάντησε στην ανακοίνωση της Λαμίας.

«Στα όρια της αστειότητας»

Ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ της Λαμίας και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Μετά την ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας σχετικά με τα χρήματα που ξόδεψαν οι Θεσσαλοί για να τοποθετήσουν μεγάφωνα στο γήπεδο, ακολούθησε νέα από τους «κιτρινόμαυρους».

Η ΠΑΕ τη χαρακτήρισε ειρωνική που δεν αρμόζει στη σοβαρότητα που θα έπρεπε να έχει μία ομάδα που μετέχει στη Football League και εκπροσωπεί μία τεράστια και ιστορική πόλη. Όπως ανέφερε:

«Φυσικά η Αναγέννηση δεν πρόκειται ν’ απαντήσει ούτε να στήσει σοβαρό διάλογο με τέτοιου είδους τοποθετήσεις που αγγίζουν τα όρια της αστειότητας!

Η ανακοίνωση της ομάδας μας αφορούσε στη συζήτηση με τον Δήμο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα έξοδα που είχε τα τρία τελευταία χρόνια για το ηχοσύστημα στο Στάδιο το οποίο απο κει που ενοικιάζονταν τόσο καιρό αγοράστηκε όπως τονίστηκε στην ανακοίνωση απο την Αναγέννηση.

Τι σχέση έχει αυτό με τη Λαμία και απο που προκύπτει η ανάγκη εμπλοκής της και μάλιστα με ειρωνική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το… συλλάβουμε!

Μια φιλική συμβουλή απλώς προς τους υπεύθυνους τύπου της συμπαθέστατης ομάδας της Λαμίας:

Δεν παίζει πλέον η ομάδα στην Α’ Ερασιτεχνική Φθιώτιδας, ούτε στη Γ’ Εθνική ως Αγρότης Λιανοκλαδίου, αλλά στη football league.

Κατα συνέπεια λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει…».