Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Σκέφτεται να σταματήσει

Ο Γιώργος Αμπάρης κάνει σκέψεις να κρεμάσει τα «γάντια» του.

Σκέφτεται να σταματήσει

Σε άσχημη ψυχολογία βρίσκεται ο Γιώργος Αμπάρης, μετά από την κακή του εμφάνιση στη βαριά ήττα του Ηρακλή από τον Ατρόμητο με 6-1 για το Κύπελλο. Ο 36χρονος τερματοφύλακας έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι και δεν ήταν καλός, γεγονός που τον έκανε να σκέφτεται να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Αμπάρης είχε συνάντηση με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τον Παύλο Μυροφορίδη, από τους οποίους ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του, θεωρώντας πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ηρακλή. Μάλιστα, σκέφτεται να «κρεμάσει» τα γάντια του, έστω κι αν δεν φανταζόταν ότι το τέλος της καριέρας του θα ερχόταν με τέτοιο τρόπο.

Ο 36χρονος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε Αετό Σκύδρας, Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ, Κλουζ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ένωση Παραλιμνίου και πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στον Γηραιό.

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ