Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Σαμπάνιες στην Άμφισσα! (photos)

Ένα με τους παίκτες του Φωκικού έγινε ο πρόεδρος, Σίμος Παπαδημητρίου!

Σαμπάνιες στην Άμφισσα! (photos)


Στη συνέντευξη τύπου του αγώνα της Άμφισσας, τον χορό των δηλώσεων άνοιξε ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου. Ο οποίος νωρίτερα, είχε γίνει ένα με τους παίκτες του στα αποδυτήρια και όλοι μαζί πανηγύριζαν με σαμπάνιες την ιστορική παραμονή της ομάδας στα σαλόνια της Football League. Μάλιστα στους παίκτες ανακοινώθηκε και πριμ για την παραμονή τους, από τον κ.Σανούδο, διευθυντή της S & B Βιομηχανικά Ορυκτά, που είναι χορηγός της ομάδας της Άμφισσας.

Ο κ. Παπαδημητρίου είπε πως οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας πιστώνονται αυτή τη νίκη αλλά και την παραμονή στην κατηγορία.
Αναλυτικά:
Θέλω να συγχαρώ πάνω απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας, που πίστεψαν σε αυτό που έγινε. Θεωρώ ότι ο Φωκικός μετά τη σημερινή νίκη του, που σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία, δίκαια κατέκτησε τη θέση αυτή. Η οποία θέση μόλις αναρτήσω εγώ τη δική μου βαθμολογία, και όλες οι ομάδες πάρουν τους ίδιους βαθμούς από Διαγόρα και Εθνικό Αστέρα, θα είναι πολύ καλύτερη και η πιο δίκαιη.

Μετά το αγώνα στα Ψαχνά, κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί η ομάδα να ανακάμψει και να πάρει δύο νίκες στην έδρα της, με Πανσερραϊκό και Λάρισα(χάσαμε μόνο από τη Βέροια) και να πάρουμε τις δύο ισοπαλίες έξω, πανάξια στο Βύζα και στην Κατερίνη. Αυτός ο υπέροχος κόσμος της Άμφισσας, αξίζει όλη αυτή τη χαρά. Τον ευχαριστούμε για όλη τη χρονιά και για τη σημερινή συμπαράσταση.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους προπονητές που δούλεψαν φέτος όλη τη χρονιά στην ομάδα, τον κ. Κασάπη και τον κ. Μίχο και φυσικά τον κ. Τερζή ο οποίος κράτησε πανάξια την ομάδα στην κατηγορία. Να ευχηθώ στους δύο πρώτους καλή συνέχεια γιατί με τον κ. Τερζή μπορεί η συνέχεια να είναι και μαζί. Αυτό θα το συζητήσουμε μόλις ηρεμήσουμε και όταν θα τελειώσουν τα πανηγύρια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με βοήθησαν φέτος, τον διευθυντή της S & B Βιομηχανικά Ορυκτά κ. Σανούδο, το Δήμαρχο Δελφών κ. Φουσέκη και όλους αυτούς που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη χρονιά. Νομίζω πως ήταν μια χρονιά που ο Φωκικός, με το ποδόσφαιρο που έπαιξε, θα ήταν άδικο να αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Ενώ έδωσε και μήνυμα για τη νέα χρονιά αφού με νόημα είπε πως η ομάδα θα έχει άλλους στόχους: «Εμείς κάθε χρόνο, βλέπουμε την κατηγορία που παίζουμε, την μαθαίνουμε, και την επόμενη χρονιά πάμε για κάτι καλύτερο. Θα ηρεμήσουμε και θα αρχίσουμε το σχεδιασμό νωρίς, για να μην συμβεί αυτό που έγινε πέρυσι, που φτάσαμε Οκτώβρη μήνα και δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε και τι ρόστερ θα πρέπει να έχουμε.»

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συνοδοιπόρους του στο συμβούλιο αλλά και τον έτερο χορηγό της ομάδας:

«Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του συμβουλίου που ήταν όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά φέτος στο πλευρό μου, τον κ. Παπαιώαννου Πανουργιά της ΙΝΤΕΡΚΑΤ ΑΕ, που σήμερα δεν ήταν μαζί μας αλλά μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τελείωσε και έκλεισε μια υπέροχη χρονιά.. Ο Φωκικός είναι επτάψυχος, δεν πεθαίνει ποτέ και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν πίστεψε μετά τον αγώνα με τα Ψαχνά και τις δηλώσεις του κ. Μίχου ότι η ομάδα θα πέσει, ο πρόεδρος του Φωκικού απάντησε με νόημα: «Ο κ.Μίχος πίστευε αυτό, ο κ.Παπαδημητρίου όμως πίστευε κάτι άλλο. Θέλω να πω πάνω σε αυτό, πως είναι γεγονός ότι μαθηματικά οι ελπίδες ήταν μηδαμινές μετά το παιχνίδι με τα Ψαχνά. Εγώ γνωρίζοντας αυτά τα παιδιά, ήξερα βαθιά μέσα μου ότι η ομάδα θα κάνει καλά αποτελέσματα και θα μείνει στην κατηγορία, όπως και έγινε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το ποιο ήταν το μπάτζετ της ομάδας για την φετινή περίοδο, ο Σίμος Παπαδημητρίου απάντησε: «Αν και δεν μπορώ να το προσδιορίσω αυτή τη στιγμή, θα σας πω πως ήταν χαμηλό, πολύ χαμηλό, ήταν ένα μπάτζετ περίπου Γ’ Εθνικής».