Ραντεβού για το απόλυτο
Η αποστολή του Ηρακλή ενόψει Παναχαϊκής.
Στην αγκαλιά της Super League βρίσκεται ο Ηρακλής, όμως μέχρι να εξασφαλίσει τον στόχο και μαθηματικά δεν εφησυχάζει. Ο Γηραιός υποδέχεται το Σάββατο (09/05, 19:00 OTE) την ουραγό των πλέι οφ Παναχαϊκή και επιδίωξή του είναι το τρίτο τρίποντο σε ισάριθμα ματς, ώστε να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην άνοδο.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (08/05) και εκπλήξεις από τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο δεν υπήρξαν. Εκτός του τραυματία Στάμου και των Ρουγκάλα, Λαδά όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεσή του, με τον Ρομάνο να επιστρέφει από τιμωρία.
Η αποστολή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Περόνε, Σιατραβάνης, Πασάς, Κάσσος, Αγγελούδης, Τσιλιγκίρης, Λουκίνας.


