Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ψάχνει νέο ξεκίνημα

Η Κέρκυρα γνωρίζει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο σε βάρος του ΑΟ Χανια.

Ψάχνει νέο ξεκίνημα

Η ήττα (2-1) της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό Βόλου πλήγωσε τους Φαίακες. Είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα αυτό ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί, όμως η ομάδα του Ιονίου σκοπεύει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα την Κυριακή (13/04, 15:00 OTE TV) απέναντι στον ΑΟΧ και να διατηρήσει προβάδισμα από την 3η θέση. Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν ότι και ο αντίπαλος θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο, γι’ αυτό και θα κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους φέρει πιο κοντά στην επικράτηση.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στη διάθεσή του τον Καραδέμητρο που έχει αποθεραπευτεί, ενώ ο Γιώργος Παρασκευαΐδης αν χρειαστει θα έρθει από τον πάγκο. Η 18άδα δεν ανακοινώθηκε και οι μόνοι που έμειναν εκτός είναι οι Γκίνης, Αρμένης, Ελληνίδης, Γυφτοκώστας και Κουλούρης.

Πριν την προπόνηση του Σαββάτου (12/04) έγινε αγιασμός παρουσία του προέδρου, Χάρη Κουτσούρη και του Δημάρχου, Γιάννη Τρεπεκλή.