Τσελεπίδη η ΑΕΛ Novibet
Ο πρώην αμυντικός της Καλαμάτας, Τίμος Τσελεπίδης ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ Novibet.
Η ΑΕΛ Novibet συνεχίζει την επισημοποίηση συμφωνιών με ποδοσφαιριστές και τη Δευτέρα (10/08) ήταν η σειρά του Τίμου Τσελεπίδη. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός που μετρά δύο ανόδους στη Super League με Καλαμάτα, Λεβαδειακό, ντύθηκε στα βυσσινί.
ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΕΛ NOVIBET
Την περσινή σεζόν ο Τσελεπίδης έπαιξε σε 12 αγώνες με την πρωταθλήτρια Β’ ομίλου, Καλαμάτα. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκού, Παναχαϊκής, Καλαμάτας, Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακού.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τιμόθεο Τσελεπίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1996 στην Θεσσαλονίκη. Έχει ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές στην επαγγελματική του καριέρα. Ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ (2015) κι έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Πανσερραϊκό, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακό και Καλαμάτα.
Τον καλωσορίζουμε στη βυσσινί οικογένεια ευχόμενοι τα καλύτερα που επιθυμεί με Yγεία κι επιτυχίες!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Καλή αρχή Τίμο!».


