Πήγε Βόλο ο Κέρι
Ο Αιγινιακός είχε στη λίστα τον 26χρονο επιθετικό, αλλά εκείνος πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Αιγινιακού, δίχως ωστόσο τελικά να τού γίνει επίσημη πρόταση, μετά το «διαζύγιό» του με την Καλλονή, επέστρεψε στον Βόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, τη φανέλα του οποίου είχε φορέσει κι όταν αγωνιζόταν με την Κ20 του συλλόγου, και ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο της Γ’ Εθνικής.
Στο παρελθόν ο Κέρι, που κατέγραψε 8 εμφανίσεις με την ομάδα της Μυτιλήνης στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, είχε περάσει επίσης από Μαγνησιακό, Βέροια, Γ.Σ. Αλμυρό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΑΟΧ, Πιερικό, Έβρο Σουφλίου, Τρίκαλα και Αιολικό.
Από την Πέμπτη (19/1) ο Κέρι θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου, που βρίσκεται στην 3η θέση στον πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 30 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, πίσω από Απόλλωνα Λάρισας και Διαγόρα Σεβαστής.


