Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Περιμένει Φατιόν ο Φυντάνης

Αμφίβολος στην Παναχαϊκή ο Άντονι Φατιόν.

Περιμένει Φατιόν ο Φυντάνης

Την προετοιμασία για το εντός έδρας ματς της Κυριακής (21/04) με τον Εθνικό Γαζώρου ξεκίνησε την Τετάρτη (17/04) η Παναχαϊκή και ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Λίτση, Γκούρτσα και Καραμανλή. Ωστόσο, ερώτημα αποτελεί και ο Άντονι Φατιόν, ο οποίος προπονήθηκε μόνος του και θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη (18/04).

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, τέλος, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Φράγκου, που έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο της πυγμαχίας. Αναλυτικά ανέφερε: «Η οικογένεια της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία του Κωνσταντίνου Φράγκου παλιού πυγμάχου της Παναχαϊκής.

Ο Κωνσταντίνος Φράγκος ήταν προσωπικός φίλος του παλιού υπαλλήλου της Παναχαϊκής Πέτρου Σταθάκη και είχε εργασθεί επί της εποχής του Πέτρου Σταθάκη ως security στην ομάδα».