Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Τα φιλιά και τα παρακαλετά

Πολλές φορές η παρουσία και μόνο ανθρώπων με έντονη προσωπικότητα που έχουν την διάθεση για ειρωνικά σχόλια αρκεί για να δυναμιτίσει ένα κλίμα και ανεβάσει την ένταση στο κόκκινο.

Τα φιλιά και τα παρακαλετά

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα βρίστηκαν υπέρ τους δέοντος «κόσμια» στα αποδυτήρια της Καισαριανής μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης. Προφανώς και δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις ακριβείς εκφράσεις. 

Άλλα ο διάλογος τους στα πέριξ του γηπέδου ήταν απολαυστικός, όπου και δόθηκε η συνέχεια. «Κούγια, αφού δεν με κέρδισες σήμερα, δεν θα με κερδίσεις ποτέ. Ποτέ σου. Φιλάκια», είπε ο Δημητρίου με ανεβασμένα τα ντεσιμπέλ της έντασης της φωνής του. «Καλά, καλά. Θα με παίρνεις πάλι τηλέφωνο και θα με παρακαλάς να σε σώσω», αρκέστηκε! να απαντήσει ο γνωστός ποινικολόγος.