Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

ΠΣΑΠ: «Ασφαλισμένοι ως το καλοκαίρι»

Ο ΠΣΑΠ μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό ότι το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών λύθηκε.

ΠΣΑΠ: «Ασφαλισμένοι ως το καλοκαίρι»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών:

«Κατόπιν επαφών και συνεννοήσεων ανάμεσα στον Π.Σ.Α.Π. και την Football League, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Football League και της Football League 2 που είχαν μείνει χωρίς ασφαλιστική κάλυψη από την 1η Ιανουαρίου 2012, μετά την καταγγελία της σύμβασης από την εταιρεία LA VIE.

Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών και η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων Football League και Football League 2, από κοινού κατέληξαν σε συνεργασία που θα κατοχυρώσει σε επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης τους ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2012, με προοπτική ανανέωσης της συμφωνίας.

Αυτή η εξέλιξη, καλύπτει τους ποδοσφαιριστές και συνεπώς υπάρχει, πλέον, άρση της αποχής των συναδέλφων μας από τα πρωταθλήματα Football League και Football League 2».