Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Πήρε Ακόστα η Καλαμάτα

Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 31 ετών Μεξικανός εξτρέμ, Γκαέλ Ακόστα.

Πήρε Ακόστα η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι υπέργραψε διετές συμβόλαιο ο 31 ετών Μεξικανός εξτρέμ, Κάρλος Γκαέλ Ακόστα Γκαβάλα. Δεν έχει παίξει ξανά εκτός της πατρίδας του. Αγωνιζόταν στη Σελάγια (43 ματς, 7 γκολ) και έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Μορέιλα (77 αγώνες, 11 γκολ, 17 ασίστ), Κομουνικασιόν (58 ματς, 7 γκολ), Οξάκα (46 ματς, 6 γκολ), Μοντερέι (24 ματς, 3 γκολ), Βενάδος Γιουκατάν (21 παιχνίδια, 2 γκολ), Ατλάντε (21 ματς, 1 γκολ) και Κερετάρο (19 αγώνες, 2 τέρματα).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα ο οποίος υπέγραψε για 2 χρόνια. Είναι 31 ετών (26-3-92) αριστεροπόδαρος εξτρέμ, βραχύσωμος ( 1.65 ύψος), που τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στην Σελάγια, Β κατηγορία Μεξικό, με 43 συμμετοχές και 7 γκολ.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μοντερέι και οι τελευταίες ομάδες του ήταν το 2018 η Κερετάρο, το 2019 η Βενάδος και την διετία 2020-22 η Μορέλια. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα με τα γκολ και τις ασίστ του να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ».