Να περάσει ο επόμενος
Η Ηλιούπολη θα ανακοινώσει τον 3ο φετινό προπονητή έπειτα από 2 επίσημα παιχνίδια. Πήρε Ολλανδό από την ΕΝΠ.
Στις 28 Ιουλίου η Ηλιούπολη ανακοίνωσε τον πρώτο προπονητή για φέτος και πριν συμπληρωθούν δύο μήνες ψάχνει τον τρίτο. Μετά τον Μάρκο Στεφανίδη που έφυγε στον μήνα συνεργασίας, αποχώρησε από τον πάγκο και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο δεύτερος έμεινε σχεδόν δύο εβδομάδες και καθοδήγησε τους Κυανέρυθρους σε δύο ματς.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της, με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας».
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε παράλληλα την απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού, Ρούμπεν Χουγκενχάουτ που έπαιζε στην ΕΝΠ (31 συμμετοχές). Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ruben Hoogenhout! Ο σκληροτράχηλος 26χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Abcoude Jgd, ενώ έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, με τις φανέλες του Ajax, Utrecht και στην πολωνική Miedz Legnica. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στην Κύπρο, με την οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ηλιούπολης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».


