Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT
Ξεκλειδώνεις 520 δώρα* χωρίς κατάθεση με το promo code BOO520.ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Διάταξη στη ΓΣ για τα χρέη»

Η ΓΣ της ΕΠΟ πιθανόν να επιδιώξει διάταξη για να γραφτούν στο... χιόνι οφειλές ΠΑΕ πριν το 2017. Θεωρείται απίθανο να περάσει.

«Διάταξη στη ΓΣ για τα χρέη»

Τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (30/06) αναμένει με αγωνία ο ΠΟΤ Ηρακλής. Και αυτό γιατί όπως αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 πρόκειται να εισαχθεί διάταξη στο καταστατικό για να σβηστούν τα χρέη ΠΑΕ πριν το 2017!

Οι Θεσσαλονικείς είναι σε αδιέξοδο με την προσφυγή του Μπόγκνταν Μάρα και εφόσον ψηφιστεί τελικά αυτή η διάταξη για την αθλητική διαδοχή θα βγουν κερδισμένοι τόσο οι ίδιοι, όσο και πολλές ακόμα ΠΑΕ. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η διάταξη αυτή δεν πρόκειται να περάσει. Με τον τρόπο αυτό, άλλωστε, θα χάσουν τα χρήματά τους οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στα διεθνή δικαιοδοτικά όργανα.

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ