Αποκλεισμός στο Ελ Πάσο
Η Athens Kallithea γύρισε από το 0-2 του 12', αλλά ο Παναιτωλικός πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με συνολικό σκορ 5-4.
Με έναν εκπρόσωπο της Super League 2 θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Athens Kallithea, εξάλλου, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Ελ Πάσο και δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, όπως είχε πράξει ο αντίπαλός της
Η ομάδα του Αγρινίου αιφνιδίασε και ως το 12′ είχε πάρει πολύ ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Στο 7′ ο Μπρούνο Ντουάρτε έκανε το 0-1 και στο 12′ ο Χουάνπι με μακρινή εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Αγρινίου. Η γηπεδούχος μπήκε εκ νέου στο ματς με την άπιαστη κεφαλιά του Λουκίνα στο 36′.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, αλλά στις καθυστερήσεις το ματς πήρε «φωτιά». Ο Τόρες στο 90’+1′ έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό σουτ και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Βοσνιάδης για φάουλ εκτός περιοχής στον Καρέλη. Χρόνος για την ανατροπή δεν υπήρχε και έτσι ο Παναιτωλικός πήρε το εισιτήριο για τους «8», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κηφισιάς, ΟΦΗ.
ATHENS KALLITHEA – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-2
Σκόρερ: 36′ κεφ. Λουκίνας, 90’+1′ Τόρες – 7′ κεφ. Μπ. Ντουάρτε, 12′ φάουλ Χουάνπι
Κόκκινη: 90’+3′ Βοσνιάδης
ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης Μπουλούλης (90’+5′ Πάντος), Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46′ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65′ Νεκούλ), Μασιέλ (75′ Τόρες), Τσιντώνης (46′ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Στάγιτς (76′ Μαλής), Μπ. Ντουάρτε, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν (76′ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Μπελεβώνης (59′ Φρ. Ντουάρτε), Χουάνπι (67′ Μπουζούκης), Ζοάο Πέδρο, Ντίαζ (59′ Καρέλης).
Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Κόλλιας (Ηπείρου)





