Παντελίδης: «Θα τα καταφέρουμε»
Βέβαιος για την απευθείας άνοδο ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης.
Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Πανσερραϊκού, ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας δήλωασε: «Εύχομαι σε όλους καταρχάς χρόνια πολλά . Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για την πολύ εικόνα, ιδιαίτερα στα δικά μου παιδιά γιατί είναι παλικάρια. Θέλουν να φτάσουν ψηλά. Αν η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή, τότε κερδίσαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό το σερί εντός έδρας, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η απευθείας άνοδος.
Μας δόθηκαν μετά το 1-0 οι ευκαιρίες να διευρύνουμε το δείκτη του σκορ και δεν το καταφέραμε. Η ομάδα με γεμίζει αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον φίλο μου Μιχάλη (σ.σ. Γρηγορίου) και τον Πανσερραικό».
Ο αμυντικός, Γιάννης Στάθης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την νίκη. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι, ξεκινήσαμε δυνατά και τελικά πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Συνεχίζουμε της δουλειάς και ευελπιστώ πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε».


