Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ώρα για πρώτη νίκη

Η Καλλιθέα υποδέχεται την Τετάρτη (22/10, 16:00) τον Άλιμο στο 5ο παιχνίδι της στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ώρα για πρώτη νίκη

Η πρεμιέρα για την Καλλιθέα στο φετινό πρωτάθλημα συνοδεύτηκε από ήττα (2-0) από τον Ηρακλή Ψαχνών. Τα προβλήματα στα μετόπισθεν, βέβαια, δεν μειώθηκαν. Το αντίθετο. Στην απουσία του Πίκολο, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του προστέθηκε και ο Χάρης Μπριλάκης, οπότε ο Σταύρος Ηλιόπουλος καλείται να βρει τους αντικαταστάτες τους για να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη (21/10), με την τεχνική ηγεσία να καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο το μεσημέρι της Τετάρτης (22/10), εκεί όπου θα ανακοινωθεί και η 18άδα.

Οι «κυανόλευκοι», όπως είναι γνωστό, θα αγωνίζονται φέτος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Πέρυσι έδωσαν τρία ματς εκεί (1 νίκη με Γλυφάδα, μία ισοπαλία με ΑΟΧ και μία ήττα από τον Αχαρναϊκό), ενώ φέτος παραχώρησαν ισοπαλία στον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο.