«Όλοι στο γήπεδο»
Κάλεσμα της Καβάλας στους οπαδούς ενόψει Βατανιακού.
Τους «Γαλάζιους Αργοναύτες» ευχαρίστησε η Καβάλα για τη συμπαράστασή τους στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η διοίκηση της Καβάλας στάθηκε και στη φιλοξενία της ομάδας της Πέλλας, ενώ με ανακοίνωσή της κάλεσε τους οπαδούς στο γήπεδο την Παρασκευή (14/10), ώστε να σπρώξουν τους «κυανόλευκους» στο τρίποντο απέναντι στον Βατανιακό.
Η ανακοίνωση της Καβάλας:
«Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ:
Θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τα μέλη του Κεντρικού Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους που έδωσαν το παρών τους στο δημοτικό γήπεδο Γιαννιτσών και στήριξαν τις προσπάθειες τις ομάδας μας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για την κατάκτηση της νίκης. Λυπούμαστε δε, που δεν τους δώσαμε τη χαρά της νίκης.
Καλεί όλους τους φιλάθλους την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» να δώσουν δυναμικά το παρών τους σε ένα παιχνίδι τελικός για την αγαπημένη μας ομάδας με την ΠΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ, στην προσπάθεια της παραμονής στην Football League.
Τέλος ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για την φιλοξενία της στο μεταξύ μας παιχνίδι».


