Όλοι στη διάθεση του Παντέλη
Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει να δώσει η Καλλιθέα κόντρα στον Αχαρναϊκό.
Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (24/2) στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας για την αναμέτρηση κόντρα στον Αχαρναϊκό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/2).
Ο τεχνικός Νίκος Παντέλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς οι Κώστας Τεγούσης, Μιχάλης Φράγκος εξέτισαν την ποινές τους. Η σύνθεση της δεκαοκτάδας θα γίνει γνωστή λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.
Σημειώνεται πως στο ματς του Μενιδίου, ο Παντέλης συμπληρώνει έναν γύρο στον πάγκο της Καλλιθέας. Ο έμπειρος προπονητής που διαδέχθηκε τον Σταύρο Ηλιόπουλο, έκανε ντεμπούτο στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του Παντέλη στην Καλλιθέα κρίνεται ως απόλυτα ικανοποιητικός με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες (από τους πρωτοπόρους ΑΕΚ, Παναχαϊκή και Απόλλωνα Σμύρνης).


