Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Οι… πρωταθλητές των φιλικών»

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη (3-1) του Άρη στην Ελευσίνα ο Νίκος Αναστόπουλος.

«Οι… πρωταθλητές των φιλικών»

Αδικείται ο Πανελευσινιακός από τη βαθμολογική του θέση, όπως τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη (3-1) του Άρη. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι μία σημαντική νίκη. Η θέση του Πανελευσινιακού, τον αδικεί. Είδαμε μία ομάδα που πάλεψε. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά και υπήρχαν φάσεις όπου μπορούσε να γίνει το 2-0, ισοφαρίσαμε. Είχαμε ευκαιρίες και νωρίτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Μετά έγινε η ανατροπή και στο δεύτερο ημίχρονο απλοποιήσαμε τα πράγματα. Ηρθε το τρίτο γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και αλλά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Βλέπετε τους… πρωταθλητές των φιλικών, να μην κερδίζουν σήμερα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήταν κοντά μας».

Για το ματς Κυπέλλου ανέφερε: «Τώρα προέχει η Βέροια. Το Κύπελλο είναι ο δεύτερος στόχος μας και θα κοιτάξουμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο».

Πηγή: allaboutaris.com