Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT
Ξεκλειδώνεις 520 δώρα* χωρίς κατάθεση με το promo code BOO520.ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Οι καλές ομάδες φαίνονται στα δύσκολα»

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης αφιέρωσε στον Γιάννη Μπύρο τη νίκη της Δόξας Δράμας στα Τρίκαλα.

«Οι καλές ομάδες φαίνονται στα δύσκολα»

[googlead][/googlead]

Μία μέρα μετά το «διπλό» (0-1) απέναντι στα Τρίκαλα, ο Φανούρης Γουνδουλάκης που σημείωσε το νικητήριο γκολ της Δόξας Δράμας, δήλωσε ότι η επικράτηση της ομάδας του είναι αφιερωμένη στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Μπύρο, που είχε γενέθλια.

Ανέφερε, ακόμα, ότι «οι καλές ομάδες και οι καλές οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα». Η τοποθέτηση του έμπειρου χαφ έχει ως εξής: «Είναι μια δύσκολη χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Προσπαθούμε να έρθουμε σε μια φυσιολογική ροή. Θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία μας στα Τρίκαλα, στον πρόεδρο Γιάννη Μπύρο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Ξέραμε ότι ήθελε μια μεγάλη νίκη. Τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας.

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με ταπεινότητα και ομαδικότητα πιστεύω ότι στο τέλος θα κάνουμε ένα ταμείο, που θα είναι καλό για εμάς. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι κοντά μας, στα εντός, αλλά πολύ περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σίγουρα τον έχουμε στεναχωρήσει. Οι καλές ομάδες και οι καλές οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα».

[googlead][/googlead]

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ