Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Νόμιμες οι ενημερότητες»

Δεν προκύπτει με τα τωρινά δεδομένα θέμα πλαστής ενημερότητας του Φωστήρα, ωστόσο ο Παναιγιάλειος θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες.

«Νόμιμες οι ενημερότητες»

Νόμιμες προκύπτουν πως είναι οι ενημερότητες του Φωστήρα, τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο και σύμφωνα με την έρευνα που έχει διενεργήσει στις αρμόδιες αρχές ο νομικός εκπρόσωπος του Παναιγιαλείου, Κίμων Ευαγγελάτος. Πάντως, ο ίδιος με δήλωσή του στο flnews.gr, διευκρίνισε ότι ο Παναιγιάλειος για τον κόσμο και την ιστορία του θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Για το λόγο αυτό, έχει προγραμματιστεί και η συνάντηση της Πέμπτης (3/04) με τον αθλητικό Εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση.
Η δήλωση του Κίμωνα Ευαγγελάτου, ως πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναιγιαλείου, στο flnews.gr:
«Έπειτα από έρευνα στις αρμόδιες αρχές οι ενημερότητες που έχουν προσκομιστεί είναι νόμιμες, ωστόσο η ΠΑΕ Παναιγιάλειος οφείλει να εξαντλήσει την έρευνα, ως έχουσα έννομο συμφέρον σε κάθε επίπεδο, ώστε να διαπιστωθεί σε βαθμό βεβαιότητας αν έχει λάβει χώρα κάποια παράνομη πράξη ή όχι.
Για το σκοπό αυτό αύριο θα συναντήσω τον αθλητικό Εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση, ο οποίος έχει επιληφθεί του θέματος με τις ενημερότητες και από τον οποίο φέρεται να έλαβε τη συγκεκριμένη πληροφόρηση η εκπομπή που το δημοσιοποίησε, προκειμένου να διαπιστώσω τη βασιμότητα της καταγγελίας και των δημοσιευμάτων της Δίκης».
Όπως και να έχει το τοπίο θα ξεκαθαρίσει το πολύ έως την Παρασκευή (4/04).