Νικητής (3-1) ο Πιερικός στη Θεσσαλονίκη
Η ομάδα της Κατερίνης επικράτησε σε φιλικό αγώνα της ΑΕΠ/Ηρακλή.
Η ομίχλη στη Μίκρα ήταν ιδιαίτερα πυκνή, ωστόσο ο Πιερικός είχε τον τρρόπο να νικήσει με 3-1 την ΑΕΠ/Ηρακλή. Το σκορ άνοιξε στο 4′ ο Κουτσοσπύρος, το σουτ του οποίου κόντραρε στο πόδι του Χασιώτη, με τη μπάλα να παίρνει φάλτσα και να καταλήγει στα δίχτυα του Κελπέκη. Στο 33′ ο Μοκακέ μπήκε στη μεγάλη περιοχή των Θεσσαλονικέων, έδωσε την πάσα στον Μπλαζέφσκι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Τσιτλακίδης απέφυγε τον Καρακούτση και προ κενής εστίας μείωσε σε 1-2. Το τελικό 1-3 έγραψε έξι λεπτά πριν από φινάλε το συγκρότημα του Γιώργου Χατζάρα, όταν έπειτα από τη συρτή σέντρα του Γκουγκουλιά ο Σεχολάρι σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.
Ηρακλής: Κελπέκης, Χασιώτης, Παπαστεριανός, Προβατίδης, Οικονόμου, Τσιτλακίδης, Σαπάνης, Γκόγκας, Παληγεώργος, Σαββίδης, Γεωργίου. Στο β’ έπαιξαν και οι: Παπατολίκας, Τριανταφυλλίδης, Τροΐρης, Λιόλιος, Νατσούρας, Κυβρακίδης, Κωνσταντινίδης, Κωστάκης, Ηλίας, Πιτσόκος, Νατσιόπουλος.
Πιερικός: Καρακούτσης, Πουρσανίδης, Πουλόπουλος, Δήμου, Γιασιτζόγλου, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Ελευθεριάδης, Μπλαζέφσκι, Μοκάκε, Κουτσοσπύρος. Στο β’ έπαιξαν και οι: Τσιντώτας, Λαζαρίδης, Κωτσιόπουλος, Κοντέων, Χατζηζήσης, Κραγιόπουλος, Μπακάλης, Σεχολάρι, Κόιτς, Ρούσεφ, Γκογκουλιάς.


