Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Μένει ο Ντακόλ»

Η διοίκηση της Καλλιθέας υποστήριξε ότι ο Αλεξάντερ Ντακόλ δεν πωλείται.

«Μένει ο Ντακόλ»

Τις τελευταίες ημέρες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων της Super League για ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας. Ένας εξ αυτών είναι ο πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων», Αλεξάντερ Ντακόλ, με την ΠΑΕ να υπογραμμίζει ότι ο Βραζιλιάνος δεν παραχωρείται.

Όπως εξήγησε η διοίκηση: «Πράγματι ο ποδοσφαιριστής μας Alex D’acol έχει δεχθεί προτάσεις από δύο ομάδες της Super League και μία ομάδα του εξωτερικού, αλλά μετά την επισφράγιση της μεταγραφής του Μαρουκάκη στον Πανιώνιο, είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που διαθέτει η ομάδα μας και δεν μπορεί να δοθεί, καθώς η ομάδα μας πραγματοποιεί κινήσεις προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της και όχι να το αποδυναμώσει. Ήδη η ομάδα μας βρίσκεται σε επαφές με γνωστά ονόματα που έχουν θητεύσει και στην Super League και πολύ σύντομα, μόλις οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές τους θα ανακοινωθεί και η απόκτησή τους».

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα ζητήματα, όπως του προπονητή και της ενίσχυσης, εξελίξεις δεν υπήρξαν λόγω της παρουσία του Νίκου Σαλευρή στο εξωτερικό. Η επιστροφή του προέδρου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (17/06), οπότε και θα γίνει ΔΣ για να παρθούν αποφάσεις. Την Τετάρτη (19/06, 19:30), εξάλλου, έχει προγραμματιστεί η ανοικτή συγκέντρωση για το μέλλον της Καλλιθέας και ο Σαλευρής θα μιλήσει για σημαντικά θέματα που απασχολούν την αθηναϊκή ομάδα, όπως είναι αυτό του γηπεδικού.