«Μας το γύρισε…»
Ο Μιχάλης Γρηγορίου θυμήθηκε την ήττα από τη Νίκη Βόλου…
Μετά το τρίποντο (1-0) στις καθυστερήσεις απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών ο προπονητής του Πανσερραϊκού δήλωσε: «Συγχαρητήρια στου παίκτες μου οι οποίοι για άλλη μια αγωνιστική έδειξαν ότι αξίζουν και αυτοί θα μας κρατήσουν μέχρι το τέλος. Είναι το πρώτο ματς που κερδίζουμε στο 93’ και το πρώτο πέναλτι που κερδίζουμε σε αυτό το χρονικό σημείο. Το ματς είχε αργό ρυθμό και ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β’ Εθνικής. Οι παίκτες μου ήταν αγχωμένοι γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να παραμείνουμε στο κυνήγι των play off. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος με ορθόδοξο τρόπο να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα του Ηρακλή.
Πριν από 15 μέρες είχαμε χάσει βαθμούς σε αυτό το χρονικό σημείο που κερδίσαμε σήμερα, διότι δεν μας είχε δοθεί καθαρό πέναλτι. Τα παιδιά με κάνουν να είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο μας και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε ακόμα εφτά μάχες».
Ο σκόρερ, Αλεξάνταρ Σίμιτς τόνισε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας σήμερα. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι περνάμε δύσκολη κατάσταση. Έχουμε δύναμη και είμαστε όλοι μαζί. Σήμερα δεν ήμασταν πολύ καλοί όμως καταφέραμε να κερδίσουμε».
Πηγή: www.serressport.gr


