Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Λουτσιάνο: «Αξίζει Super League ο Πανσερραϊκός»

Οι εντυπώσεις του προπονητή της Καλλονής για τα «λιοντάρια»

Λουτσιάνο: «Αξίζει Super League ο Πανσερραϊκός»

Στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σερρών μίλησε τη Δευτέρα (26/09) ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του το Σάββατο (24/09) με τον Πανσερραϊκό, στο ενδιαφέρον που είχαν δείξει οι «ερυθρόλευκοι» για τον ίδιο στο παρελθόν και, φυσικά, στην άποψη που σχημάτισε για τα «λιοντάρια».

Για τις προτάσεις που είχε δεχτεί από τον Πανσερραϊκό είπε: «Είναι αλήθεια πως είχα αρκετές φορές πρόταση από τον Πανσερραϊκό, αλλά ποτέ δεν ήρθαμε σε συμφωνία. Ήθελα να έρθω στις Σέρρες γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια και για την διοίκηση της ομάδας, και για τον κόσμο. Είχα προτάσεις και παλιά, όταν ήταν πρόεδρος ο κ. Κούτλας, και πρόσφατα με τον κ. Θεοδωρίδη’».

Για την εικόνα που σχημάτισε για την ομάδα των Σερρών: «Είναι μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο και αξίζει να βρίσκεται στην Super League. Πάντως μου έδειξε ότι ακόμα ψάχνεται. Είναι επηρεασμένη από τις εξελίξεις και από την αμφιβολία για το εάν θα παίξει στην Super League ή την Football League. Φαίνεται αυτό στους ποδοσφαιριστές. Θέλουν να αποδώσουν, αλλά ίσως να μην έχουν το κίνητρο και δεν μπορούν. Πάντως, αν ο Πανσερραϊκός παίξει στην Football League είναι από τα φαβορί για την άνοδο, αρκεί να το δείξει και σε διάρκεια μέσα στο γήπεδο».

Για τους παίκτες των «λιονταριών» που ξεχώρισε: «Μου άρεσε πολύ ο Ανάκογλου. Είχα ακούσει πολλά για αυτόν και διαπίστωσα πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στον Πανσερραϊκό και έχει μέλλον. Επίσης μου άρεσε το αριστερό μπακ (σ.σ. Ντιόγκο) που ανέβαινε συνεχώς, ήταν γρήγορος, δυνατός και καλός αμυντικά. Μου άρεσε και ο παίκτης με το Νο 5 (σ.σ. Παντελιάδης) που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και το δεξί μπακ (σ.σ. Δ. Τριανταφύλλου).Έδειξε ότι έχει όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις».

Για τον Γιόσου Ουρίμπε: «Μίλησα λίγο μαζί του. Είναι ένας προπονητής που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχει όρεξη και προσπαθεί. Μακάρι να τα καταφέρει, αλλά στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη αδικία».