«Κατασκοπεία» Διγκόζη στην Καρδίτσα
Στην Καρδίτσα βρέθηκε την Κυριακή (10/5) ο Άγγελος Διγκόζης και «τσέκαρε» την τοπική Αναγέννηση και τον Αγροτικό Αστέρα.
Τους δύο προσεχείς αντιπάλους του Αιγνιακού, Αναγέννηση Καρδίτσας και Αγροτικό Αστέρα «κατασκόπευσε» ο Άγγελος Διγκόζης στο μεταξύ τους παιχνίδι της Κυριακής (10/5).
Ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας αξιοποίησε το ρεπό της και μετέβη στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να δει τους Θεσσαλονικείς με τους οποίος ο Αιγιανιακός θα παίξει την Τετάρτη (13/5) και τους Καρδιτσιώτες, τους οποίους θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (17/5).
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της μακεδονικής ομάδας επανήλθαν στις υποχρεώσεις τους μετά το κυριακάτικο ρεπό και γυμνάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (11/5).
Στο πρόγραμμα πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται o τιμωρημένος Στέφανος Πολύζος και ο εδώ και καιρό τραυματίας Ντιντάκ Ντεβέσα.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τρίτης.


