Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Καταλήγει σε 11άδα ο Βαζέχα

Ο τεχνικός του Φωστήρα καταλήγει στο βασικό σχήμα για το ντέρμπι κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό.

Καταλήγει σε 11άδα ο Βαζέχα

Για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, που θα γίνει την Παρασκευή (29/8, 18.00) ετοιμάζεται ο Φωστήρας. Ο Κριστόφ Βαζέχα θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί στον πάγκο της ομάδας του Ταύρου και στην προσπάθεια αυτή μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται είναι ο Καλίλ Ιβάνοφ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών.
Από εκεί και πέρα, ο Πολωνός πραγματοποιεί τις τελευταίες του δοκιμές και μένει να φανεί αν στους πρώτους έντεκα είναι τα τελευταία χρονικά αποκτήματα, οι Ψυχογιός, Σιώπης και Βλάχος.
Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε: «Η Π.Α.Ε Α.Π.Ο ΦΩΣΤΗΡ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φυσικοθεραπευτή μας Κο Νικολακάκο Φραγκίσκο για την άψογη συνεργασία με την ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στην προσωπική του πορεία».

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ