Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Και την ψυχή μας με την ΑΕΚ»

Ο Βασίλης Μουκίδης παραδέχτηκε ότι ο Φωστήρας έχει δύσκολο έργο για την παραμονή του.

«Και την ψυχή μας με την ΑΕΚ»

Τη στήριξη των οπαδών του Φωστήρα ζήτησε ο Βασίλης Μουκίδης ενόψει του αγώνα της Κυριακής (15/03) με την ΑΕΚ στον Ταύρο. Όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Φονέα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Με τα Ψαχνά ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Παρόλα αυτά δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκαμε αρκετά γκολ. Στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε για την ανατροπή και σκοράραμε δύο φορές.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Το έργο μας για την παραμονή γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, όμως θα δώσουμε και την ψυχή μας για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει».

Απόδοση: flnews.gr