Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ήττα από Μπέερσοτ

Η Παναχαϊκή με τέσσερις υπό δοκιμή έχασε 2-0 από τη Μπέερσοτ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Ήττα από Μπέερσοτ

Με ήττα συνοδεύτηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Παναχαϊκής. Οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν 2-0 από τη Μπέερσοτ στο Βέλγιο και ο τεχνικός Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε τέσσερις υπό δοκιμή. Συγκεκριμένα, έπαιξαν ο Βέλγος δεξιός μπακ Γκλεν, οι Σέρβοι στόπερ Άντβιτς, Μάρκοβιτς και ο Δανός μέσος Μάντσεν.

Η ομάδα της Πάτρας είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Κυνηγόπουλο (5′, 19′,27′), Μαυριά (17′), αλλά ο Κουλς στο 44′ και ο Τισουνταλί με πέναλτι στο 60′ διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς): Σούλης (33′ Καπούταγλης), Πολίμος, Σταμόπουλος, Μάρκοβιτς, Τσελεπίδης, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Μαυριάς, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης. B’ ημίχρονο: Ατανάτσκοβιτς, Γκλεν, Βασιλικόπουλος, Πατρώνης, Πατάπης, Βαρσαμίδης, Άντβιτς, Μάντσεν, Λινάρδος, Ντανίλο, Αντωνακόπουλος.