Ισόπαλος ο Αιγινιακός
Η ομάδα της βόρειας Πιερίας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Διαγόρα Σεβαστής.
Φιλικό με τον Διαγόρα Σεβαστής έδωσε την Παρασκευή (18/11) ο Αιγινιακός. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά τελικά δέχτηκε την ισοφάριση στο δεύτερο 45λεπτο. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη άνοιξε το σκορ στο 15′. Ο Γκούρτσας έδωσε στον Ζούρκο και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1.
Ο Αιγινιακός έγραψε το 0-2 στο 34′, με σουτ του Φασίδη, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχε δοκάρι σε πλασέ του Γκούρτσα. Ο Διαγόρας που παίζει στη Γ’ Εθνική, μείωσε στο 70′. Ο Καρακώστας ανέτρεψε τον Μυλωνά και ο Καλουσίδης εκτέλεσε εύστοχα. Στο 74′ ήρθε η ισοφάριση. Ο Καράμπελας υποδέχτηκε την πάσα από τον Μυλωνά και με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Ο Αιγινιακός έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ στο 83′, όταν ο Ρανγκέλοφ έδωσε στον Ονουάτσι και αυτός από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Ίτσιο. Ο Διαγόρας Σεβαστής θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο τέλος, αλλά στο 84′ ο Καράμπελας με λόμπα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο του Καραγκιόζη.
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Δεμηρτζόγλου, Σαμανίδης, Βασίλιεβιτς, Μπενίσκος
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Ίτσιος, Τάχο, Σαμανίδης (70΄Χατζηκωνσταντίνου), Αβραμίδης, Καλουσίδης, Κουντουριώτης (65΄λ.τ. Σιδηρόπουλος), Τσιώμης, Κούμπουλας, Μυλωνάς, Καράμπελας, Ρένια.
Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος (30΄Καραγκιόζης), Παπουτσογιαννόπουλος (65΄Παπαδόπουλος) Γιαζιτζόγλου (65΄Τοπαλίδης), Λιόλιος (65΄Παντεκίδης), Πασαλίδης (45΄Καρακώστας), Πατράλης, Ζούρκος (45΄Γκατζολάρι), Κυζιρίδης (45΄Μουκίδης), Φασίδης (45΄Ραγκέλοφ), Γκούρτσας (45΄Ονουάτσι), Ζγκούρι (45΄Ποσίνκοβιτς)
Πηγή: pieriasport.blogspot.gr


