Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ιατρικές εξετάσεις στον ΑΟΤ

Οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησαν να περνούν από εξετάσεις πριν την «πρώτη».

Ιατρικές εξετάσεις στον ΑΟΤ

Για το απόγευμα της Δευτέρας (16/07) έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Τρίκαλα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές είχαν πρωινό ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις. Πριν μπουν στο γήπεδο για προπονήσεις οι «κυανέρυθροι» υποβάλλονται στις απαραίτητες καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και ξεκίνησαν… να επισκέπτονται τα ιατρεία του μικροβιολόγου κ. Χήρα και του καρδιολόγου κ. Καλτσά Θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά και η προετοιμασία θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Εκτός από τους παίκτες της πρώτης ομάδας, ο Ράκτο Ντόστανιτς θέλει να έχει εικόνα για αυτούς της Κ19, οπότε θα συμμετέχουν και οι νεαροί στις προπονήσεις, προκειμένου να αποφασιστεί ποιοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία.