«Η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΟΤΕ TV.
Θέση για την επίθεση που δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του ΟΤΕ TV στη Θεσσαλονίκη πήρε η Λαμία, που έκανε λόγο για την «απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου». Παράλληλα ζήτησε από ΕΠΟ και Υπουργό να τοποθετηθούν πάνω στο θέμα.
Αναλυτικά: «Μετά από αυτό που έγινε στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΟΤΕ TV στη Θεσσαλονίκη – η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου- περιμένουμε την ΕΠΟ, τον Υπουργό Αθλητισμού και την Πολιτεία να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα. Ποιοι ήταν οι κουκουλοφόροι και ποιοι δεν θέλουν το ματς Ηρακλής – Λάρισα να είναι τηλεοπτικό…;».
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Φθιώτιδας περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και στην ΑΕΛ προκειμένου να δει εάν θα είναι στα πλέι οφ.


