Κυκλοφορούν τα διαρκείας
Την Δευτέρα (23/10) στην διάθεση των οπαδών της Δόξας τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ θα δοθούν 100 κάρτες δωρεάν σε ανέργους.
[googlead][/googlead]
Την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα έχουν από την Δευτέρα (23/10) οι οπαδοί της Δόξας Δράμας. Οι «μαυραετοί» με επίσημη ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστές τις τιμές, τον τρόπο διάθεσης αλλά και το ότι θα δοθούν 100 κάρτες δωρεάν σε ανέργους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για τις κάρτες Διαρκείας 2017-2018.
Οι τιμές τους είναι οι εξής:
Θύρες Α’ & Γ’: 130€
Θύρα Β’: 300€
Θύρα Δ’: 70€
Η ΠΑΕ θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ 100 κάρτες σε ανέργους στη Θύρα Δ’, ενώ για τους υπόλοιπους θα υπάρχει έκπτωση 50% (για την ίδια Θύρα).
50% έκπτωση υπάρχει και στην κάρτα Διαρκείας των γυναικών (για όλες τις θύρες).
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της ΠΑΕ: Γούναρη 3, τηλ. 2521037656, ώρες 10:00-14:00».
[googlead][/googlead]


